WAAR HEB JE DRONEUP VOOR NODIG?

Gelet op de huidige grootte en het persoonlijke karakter van ons bedrijf zijn wij in staat om op een veilige manier een hoogwaardig product voor u te realiseren tegen eerlijke prijzen.

SCHADE-INSPECTIES

In het verleden werd gebruik gemaakt van ladders en hoogwerkers om een goed beeld te krijgen van schade op grotere hoogte of voor een totaaloverzicht.

ONDERHOUD

Gebouwen dienen van tijd tot tijd geïnspecteerd te worden om de onderhoudsstaat te kunnen beoordelen om zodoende tijdig corrosie en dergelijke tegen te kunnen gaan.

ONROEREND GOED

Partijen die zich bezig houden met de verkoop of verhuur van onroerend goed kunnen een beroep doen op de mogelijkheden die DroneUp hierin biedt.

MAKELAARS

Makelaars maar ook particulieren en/of andere verkopers willen maar al te graag dat hun “stulpje” of bedrijfspand zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht ten behoeve van de verkoop of verhuur.

EVENEMENTEN

Een goed overzicht vanuit de lucht met behulp van een drone en professionele camera geeft plotseling een totaal nieuwe beleving voor de aanwezige toeschouwers en organisatoren.

FESTIVITEITEN

Denk maar aan (muziek) festivals, andere evenementen of bijvoorbeeld een bruiloft, waarbij een video of enkele foto’s vanuit de lucht een totaal andere dimensie aan de festiviteiten kunnen geven.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

ADRES:

Gooisehof 195

5709 LT Helmond

BESCHIKBAAR:

7 dagen per week bereikbaar voor vragen/ opdrachten of andere informatie.

TELEFOON:

+31(0)641093344